EL BRAÇALET DE L’AMISTAT




Aquest pont no l’he aprofitat molt :( . Havia quedat amb la Zoey i la Chloe per anar a la muntanya i teniem una llista d’activitats superinteressantíssimes que fer… KFT, KFT!!!! Però, malauradament la Zoey ha agafat una grip i ho hem aplaçat per quan es trobi millor…

I, justament quan pensava que els dies de festa serien un total avorriment, em va trucar la Chloe amb una idea genial! Havia pensat en fer-li una visita sorpresa a la Zoey i regalar-li un braçalet de l’amistat!!!! 

Vam anar a comprar fils de colors (rosa, blau, vermell i lila) vam tallar-los a trossos i els vam unir per un extrem amb nusos de manera que els trossos de fil quedessin de diferents colors a mesura que els anevam col·locant i amb l’ajuda d’una roda especial per fer braçalets vam estar girant i girant i fent moooolts nusos fins que vam fer un súper braçalet de l’amistat!!!! Vam quedar supersatisfetes del resultat i tan bon punt ho vam enllestir, vam embolicar-lo i ens vam presentar a casa de la Zoey amb la sorpresa. 



I no us ho creure-ho…LI VA ENCANTAR!!!!!!!!!!!!! Se’l va posar al canell i ens va abraçar súper fort de l’emoció. Us animo a que feu un braçalet a les vostres amigues de veritat, es súper original i únic i segur els hi agradará.
PTNS


Nikki

3 comentaris:

Anònim 3 de maig del 2018, a les 18:01  

Jo, formo part d'un grup que es diu: Friends, som un grup d'amigues,que tenim un diari que allà hi escrivim missatges i braçalets de l'amistat. Adeu!
Abril Roure Viladrau

Unknown 5 de juny del 2018, a les 20:26  

Nikki segurament no t'ho creuras pero justament l'altre dia vaig estar fent bracalets de l'amistat per la meva amiga un peto t'estimo molt.
pd m'encanten els teus diaris

Unknown 5 de juny del 2018, a les 20:27  

t'estimo nikki

Publica un comentari a l'entrada

Aquest diari pertany a:

Nikki J. Maxwell
PRIVAT I CONFIDENCIAL

Si el trobeu, torneu-ME'L
i obtindreu una RECOMPENSA!




Cercar en aquest blog

Tots els posts